maanantai 5. syyskuuta 2016

Drink coffee and study hard!

Hei vain! Tulipas tähän väliin pitkä ja suunnittelematon bloggaustauko. Ensimmäinen lukuvuosi ja ekat harjoittelut on suoritettu kunnialla loppuun ja nyt lähti jo 2. vuoden 2. viikko käyntiin! Minä tosin otin kesäopintoja ja elokuu on ollut niiden osalta lähiopetusta, joten koulussa on tullut jo istuttua yli kuukausi. 

En oikein tiedä mistähän minun pitäisi nyt kirjoittaa tähän ja mistä tehdä ihan omia postauksia... Ajattelin vetää harjoittelut ja ensimmäisen vuoden kokonaisuudessaan ihan omaan postaukseen, mutta sanottakoot kuitenkin, että harjoittelut meni hyvin ja nautin natiivikuvauksesta! Siispä motivaatiota riittää tällekin vuodelle ja tuleville harjoitteluille.

Toisesta vuodesta tai siis lähinnä sen aloituksesta voisin kertoa vähän myöhemmin kun päästää opiskelun makuun kunnolla. Lukujärjestyksetkin ovat niin sekaisin, että pitää aina aamulla tarkistaa ettei ole tunteja tullut uusia tai hävinnyt yön aikana... Mutta jospa se tästä tasantuisi vähitellen kun kaikki opintojaksot pyörähtävät käyntiin.


Kesälle otin viisi opintojaksoa, joista neljä oli meidän koulun tarjonnasta ja yksi täysin verkkokurssi kesälukukausi.fi:n tarjonnasta. Opintojaksot olivat:
  • Positiivinen Psykologia 3op (verkkokurssi, vamk)
  • Ergonomic Patient Handling 3op + mahdollisuus suorittaa ergonomiakortti -koe
  • Työsuojelu ja työhyvinvointi 3op
  • Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen tietoperusta 3op
  • Ammatillinen englannin kieli ja viestintä 3op
Näistä opintojaksoista ainoastaan englanti on meidän koulutusohjelmassa pakollinen opintojakso jonka toteutus meidän omalle ryhmälle pyörähti käyntiin nyt syyskuussa vapauttaen minun lukujärjestystä niin, että pystyin aloittamaan Angiografiatutkimus ja perioperatiivisen potilaan hoitotyö -opintojakson vuotta vanhempien kanssa. Mutta muut opintojaksot olivat kyllä kaikki ihan mielenkiintoisia, toki jotkin mielenkiintoisempia kuin toiset, mutta jotain jäi kyllä käteen kaikista noista kursseista. 

Muutamia opiskelijabileitä on jo viime viikolla ollut, mutta huomenna lukukausi potkaistaan kunnolla käyntiin Oamkin lukukauden avajaisissa (ilmaista tavaraa ja haalarimerkkejä!) sekä illalla Preludin merkeissä! 

Opiskeluintoa syksyyn!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti